уторак, 11. август 2020.

GalaFarm-recenzija proizvoda

Ćao najbolji moji!
GalaFarm je brend koji se bavi prodajom kozmetike, već sam se susrela sa ovim brendom prošle godine, tada sam uzela mleko za sunčanje sa spf27 i sprej za zaštitu od komaraca. Oba proizvoda su odlična a sada mogu da pređem na nove proizvode koje sam testirala.
Aceton za nokte, do sada meni je bilo svejedno koji aceton koristim, medjutim, mojim noktima nije bas svejedno. Kada sam probala ovaj aceton odusevila sam se, zbog cega, sigurno se pitate. Da li znate koliko je tesko skinuti sljokice sa noktiju?? Pa ovaj aceton to radi vrlo lepo i jednostavno. Ne mrlja mi oko noktiju, odusevljenje pravo. 
Dezinfekciono sredstvo, koristimo ga svi u kući, svakodnevno, odlično je kada se izadje napolje a nema te mogucnost pranja ruku sapunom i vodom. Odličan je. 
Pantenol u spreju 5%, koristila sam ga za sve i svašta, od toga da sam ga prskala na lice, na noge, telu itd. Meni je odličan, sada mislim da ne mogu da živim bez njega. Pantenol je dobar za regeneraciju kože, mi ga imamo u kući uvek, u vidu, spreja, gela ili kreme. Odličan je za kožu, u spreju je mnogo lakše naneti. Koristila sam ga posle depilacije nogu, smirivao mi je iritaciju, koristila sam ga kao pripremu za puder, još lepše legne puder. Koristila sam ga i za kosu, za krajeve. Mislim da je veoma lepa i univerzalna stvar koju svako mora da ima u kući, od srca preporučujem. Mi od sada nećemo sigurno ostatiti bez njega u kući. Sve preporuke. 

Da li ste koristili neki od ovih proizvoda??? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3