субота, 30. мај 2020.

Potrošeni proizvodi-Maj

Ćao najbolji moji!
Mesec maj je bio jako produktivan naročito za poslovni deo mog života ali i produktivan sa potrošenim proizvodima. Baš sam se potrudila ovog meseca i zadovoljna sam koliko sam stvari uspela da potrošim. Nadam se u budućem periodu još puno potrošenih proizvoda jer ove godine imam takav zadatak. Moram da priznam da mi prija ovo trošenje, mnogo više para sam uštedela i to je odlično za moj džep a naročito novčanik. 

Ne znam da li je ovo prvi put da sam ubacila nešto od kućne hemije pa ako vam bude zanimljivo mogu češće da ubacujem ili da objavim neki post o kućnoj hemiji. Sada je u pitanju Lavax iz Dm drogerije, meni se dopalo sredstvo, bilo je okej, lepo se brisalo stakla, prašinu, prijatan miris, možda malo jači za moj ukus ali okej je. Sigurno ću kupiti ponovo. 
Cien štapići za uši, ovo veliko pakovanje mi je trajalo baš dugo. Okej su, mislim ja ne vidim neku razliku ovih i nekih drugih. 
Libresse uloške, 32 normal, odlične su mi bile, sada ne mogu da podnesem nijedne druge, odlične su, tanke, ne osećam ih, preporučujem.
Donto dent pasta za zube, već ste je viđali u mojim potrošenim proizvodima, odgovara nam zato nastavljamo da je kupujemo. Verovatno je više neću ubacivati u potrošene proizvode dok ne pronađem neku drugu. 
Sunđer od Eveline, kupujem ih stalno i nastaviću da ih kupujem, koristim ih za skidanje maske za lice i odlična je u tom smislu. Dva sunđerčica za nekih 100dinara. 
Balea aqua krema za lice, na bazi je vode, čuveni Aqua serum i ova krema su bili moja omiljena i dobitna kombinacija. Međutim, na samom kraju meni ova krema više nije odgovarala. Lice me je užasno peklo posle nje, crvenilo mi je izbijalo na obrazima, čelu, samo na mestima gde mi je bila suva koža. Mislim da je neću skoro kupovati, jer ne razumem šta se promenilo.. 
Balea umivalica, nežan piling poput Nivea kreme je, ne razumem baš poentu umivati se kremom za lice ali dobro. Potrošila sam je kao piling za telo. Ako vam se dopada ovaj princip samo napred, meni je okej čistila kožu ali mi se nije dopao taj filim posle ispiranja.
Eveline umivalica, u prošlim potrošenim proizvodima je takođe bila jedna, ne nije ista, ovo je druga tuba. Potrošena, super mi je bila, samo što veliki nered ostavlja za sobom i takođe se teško ispira, to me malo smara. 
Balea losion za telo. Da li poznajete neku osobu koja ne voli losione za telo? Pa ja sam jedna od njih. Ne volim ih. Posle izlaska iz kade volim kada mi je koža nežna i baršunasta na dodir, ne volim lepljiv sloj na koži. Volim butere za telo zimi dok leti ne mogu da podnesem ništa na koži. Plus imam problem sa znojenjem pa mi dodatno znojenje posle tuširanja ne treba a ovakvi proizvodi to mi izazivaju da bude još jače. Nije potrošen do kraja jer se pokvario do stajanja. 
Dream crystal gel za tuširanje, prijao mi je, miris je čistoće i to mi je puno prijalo. Dobila sam ga na poklon tako da ne znams stvarno gde je kupljen. 
Xtreme 3 brijač, 4 komada, ništa posebno, nekako mi oni na komad duže traju, da li se to samo meni dešava ne znam ali neću ih više kupovati. Što se tiče posekotina, nije ih bilo. 
Catrice matt puder u kamenu, baš mi je dugo trajao i baš sam se zasitila ovog proizvoda. Sada prelazim na neki drugi konačno. Ovaj puder je okej, lepo setuje lice, odličan je bio. 
Avon magic sprej za fiksiranje šminke, pun alkohola, pumpica je nula. Ne dopada mi se. 
Pixi Vitamin C tonic, odličan, veoma mi je lepo hidrirao lice. Sve preporuke. Meni se pokazao kao jedan od boljih tonika, nekada su mi bili bezveze a sada ne mogu da živim bez njih. Odličan, sve preporuke!
Dve sveće, obe sam dobila na poklon. Prelepog su mirisa i volela bih da pronađem ovakve. Obe su mirisale na vanilu, prelep miris. Mislim da su Glade ali nisam sigurna.  
Balea soft elegance gel za tuširanje, meni se baš dopao, jak miris, odličan, ako pronađem ponovo kupiću sigurno. 
Foot works piling za stopala, veoma lep osvežavajući miris i sigurno ću naručiti ponovo. Meni je odličan bio za stopala, lepo ih je negovao, odličan proizvod. 
Balea men 3u1, muška polovina je zadovoljna ovim gelom kao i sledećim. Meni su bili super takođe, odličan miris koji se zadržava. 

Cien tuferi, odlični, nema razlika kada se uporedi sa drugim tuferima, odlični. 
Glov makeup paids, dobila sam ih u beauty kutiji i odlični su, lako se održavaju, nežni i lepo skidaju šminku. 
Balea pena za lice, potrošila sam je i ne verujem da ću skoro kupiti penu za lice jer mi ne odgovaraju. Imam osećaj da ništa ne urade plus me neku oči od nje, tako da moram da pazim da mi ne upadne u oči. Ne dopadaju mi se generalno pene za lice, ne samo ova. 
Velnea krema za ruke sa šljokicama, bezveze krema, ništa ovo ne radi. Jedva smo je mama i ja potrošile. Užasna je. 
Balea maska za lice, trebalo mi je nešto da mi smiri kožu i ova maskica je odlična. Lagana, ne oseti se na licu, nema osećaj zatezanja, odlična lagana maskica. Ne radi ništa posebno ali je okej. 
Avon krema za ruke, takođe jedva potrošena, ni miris mi se nije dopao. Baš je užasna. 
Dve palete od kojih se rastajem je Essence Nudes i Roses. Nešto sam potrošila a nešto bacam jer je stvarno dugo imam, preko 5 godina. Kvalitet je okej, drogerijski. 

Sada dok pišem ovaj post stvarno ne mogu da se setim kako se tačno ova stvar zove, u suštini je za osvežavanje garderobera. Potrošilo se, kupiću ponovo jer mi odeća cveta od ovog proizvoda, uvek kada otvorim garderober osetim ovaj divan miris. Ima ga u Dm-u i neverovatno je pristupačan.
Turpija iz Lillya ništa ovo nije radilo, ne preporučujem niti ću kupiti ponovo. 
Golden Rose Ice color nažalost izgleda da je ostao otvoren i stegao se skroz. Zato moramo da se rastanemo, inače je boja divna na noktima i cela ta kolekcija je odlična, ima još nekoliko boja i super su. 
Paletica koja sadrži korektor, rumenilo, četkicu i sjaj za usne, imam baš dugo preko 5 godina i ovo nažalost ide u kantu jer ne koristim a već je odavno istekao rok. 

Avene aqua gel krema za lice, odličnaaa krema, oduševila sam se kada sam probala i nadam se da ću kupiti full size pakovanje. Mnogo mi se dopala. 
Na kraju četkice koje su počele da se linjaju pa moraju da lete u kantu, dosta su stare i vreme je da se pozdravimo. 
Da li koristite neki od ovih proizvoda???

среда, 20. мај 2020.

Pixi PR-Retinol&Jasmine collection

Ćao najbolji moji!
Pxi ste vec vidjali na mom blogu a sada je stigao jos jedan PR paket. Ako me pratite na instagramu sigurnos te već videli sadržaj ovog paketa. A sada možete da vidite ovde na blogu koji su to proizvodi koje sam dobila i jedva čekam da ih koristim. Samo da dodju na red od svih ostalih koje trošim.. 

Ova kolekcija se zove RETINOL&JASMINE, sve je sa vitaminima i jasminom. Kolekcija prelepo miriše i još bolje izgleda jer njihova su pakovanja stvarno originalna i divna. Ovog puta smo dobili putni neseser i ovo je meni odlično i praktično jer sigurno ću ga koristiti! Takođe nalazi se i personalizovana poruka, to me baš obradovalo. I jedva čekam da sve isprobam! 

Sadržaj paketića su: 
Cleanser
Tonik
Ulje za dnevnu negu
Ulje za noćnu negu
Losion
Krema za oko očiju