четвртак, 30. април 2020.

Potrošeni proizvodi-April

Ćao najbolji moji!
Kraj meseca je pa eto novih potrošenih proizvoda, u ovom mesecu ih malo više nego u prethodnom i baš mi je drago zbog toga jer vreme karantina je uradilo svoje a to je trošenje proizvoda koje imamo već u kući, bez kupovine. Zadovoljna sam jer sam trošila proizvode i takođe im nalazila različite namene. 
Dopada mi se što na kraju svakog meseca pišem potrošene proizvode, to me motiviše da trošim više, a imam dosta proizvoda koje želim da potrošim. Kako se vi motivišete da trošite proizvode??
Dva parfema su od mog dragog, Avon Individual Blue je po meni najlepši parfem iz Avon kataloga. Versace parfem je jak, oštar miris, meni se dopadaju oba. (Nisam dobra sa opisivanjem nota).
Genera maska sa kosu sa aloe verom, na početku je bila okej, dobra je bila za hidrataciju kose, zato sam je i uzela. Međutim na pola se sa njom nešto desilo pa je počela nenormalno da mi lepi kosu. Morala sam da perem kosu i po 3 puta samo da bi se isprala, pa opet nije delovala kako bi trebalo. Ne preporučujem i sigurno je neću više kupovati. 
Becutan vlažne maramice, ima 72 komada i nervira me otvarač, vlažne maramice su okej, nemam tu nekih zamerki. Kupujem koje mi se učine zanimljivim. 
Dva gela za tuširanje. B.U je parfemski gel za tuširanje, više volim posle tuširanja da mirišem na čisto, na svežinu. Gel sam dobila ali svakako ga ne bih sama kupila. Multiactiv gel za tuširanje ocean mist, prelep gel, lepo je mirisao, super formula, baš mi se dopao. 
Clearskin Bubble cleanser konačno je otišla ova užasna pena za lice. Ne dopada mi se, nije za moj tip kože i to je moja greška. Peku oči, isušuje mi lice, ne dopada mi se.
Eveline umivalica, ne dopada mi se što je potrebno mnogo više vremena da se skine sa lica, crne teksture je pa tako i lavabo bude crne boje. Imam još jednu koju ću početi da trošim, lepo očisti lice, ali me nervira nered koji ostavlja iza sebe. 
Gliss milion gloss, zasitila mi se kosa, verujem da mi je i ovo malo otežavalo kosu i dodatno masnilo kosu. Nekada mi je bio favorit a sada ga neko vreme neću kupovati. 
Moe28 intimni gel, jak miris, to mi se nije dopalo, mislim da ništa nije radio. Tako da sledeće kupovine neće biti. 
Pixi Vitamin C Cleanser potrošen, super stvarčica, uživala sam, fino mi je čisto kožu lica, baš mi je prijao. Preporučujem. 
Tonik za čišćenje lica HederaVita, ružina vodica, odličan tonik, ako ga negde pronađete uzmite i nećete se pokajati. Dodatan korak hidratacije. 
DD krema od Crystal Derme, bila mi je okej, ali na pola se potrošila jer sam je zaboravila a vi znate da ja ne volim da bacam proizvode ali ovo jednostavno mora da ide u kantu, jer ne mogu da koristim ovo na bilo koji drugi način. Okej proizvod, verujem da zrelijom koži bi mnogo više prijala nego meni. 
Farmasi fiksator šminke, odličan fiksator, ne zateže kožu, ne strava kapljice na licu, baš lepo ujedini kožu, kada potrošim još neke fiksatore sigurno ću naručiti!
Farmasi ZEN maskara, odlična maskara, šteta što su joj promenili pakovanje i time je uništili. Imam novo pakovanje i užasnoo jee. Četkica je savršena, formula je bila divna, dva sloja maskare je bilo odlično.
Balea Peeling gel za čišćenje lica, koristila sam ga svakodevno jer je takav proizvod, blag i čestice su sitne. Prijao je mojoj koži jer je davao svežinu, zdrav i sjajan izgled kože. Baš mi se dopada i preporučujem ga.
Dve paste za zube, Donto dent koristimo zato ne ubacujem sve koje sam potrošila, super pasta koja da svežinu i blistavost zuba. U kući je svi koristimo. 
Colgate sa propolisom, ne dopada mi se, nekako nije dovoljno ljuta.
Balea kristalna kupka za stopala, super kupka, obožavam je, stalno je kupujem i koristim. 
Balea maska za stopala, takođe veoma hranljiva krema, mnogo mi se dopada, stalno je kupujem. Uvek imam neku u rezervi. 
Prva je kremica za lice, noćna kremica, kao maska za spavanje. Po meni je ovo obična hidrantna krema, u kutiji se dobijaju 20 komada, potrošila sam svega 2,3. Lepo mi hidrira lice, neka vrsta hidratora jer je formula vrlo lepa i lagana.
Farmasi BB krema, probala sam konačno plavu i okej mi je. Nije ništa specijalno jer sam koristila roze i bila mi je okej. 
Antibakterijski gel za pranje ruku, koristila sam ga ali se u međuvremenu pokvario pa ide u kantu. Okej proizvod. 
Ovo je Ebeline sunđer za lice, u pakovaju dolaze 2 komada, sada koristim drugi. Odlični su mi i stalno ih kupujem, koristim ih kako bih skinula masku sa lica, moja koža je prelepa posle ovakvog tretmana. 

Da li koristite neki od ovih proizvoda??? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3