понедељак, 20. април 2020.

Heliocare gel spf50 recenzija

Ćao najbolji moji! 
Nisam neko ko je bio lud za kremama za lice sa zastitnim faktorom, nikada nisam dovoljno davala značaj tim kremama a verujte trebalo je. Sada kada sam malo starija i kao što se kaže zrelija i iskusnija, sada znam da se čuvam. Kako slušam svoju kožu, mnogo više brinem o njoj. Sada koristim bolje proizvode a jedan od njih je upravo Heliocare gel sa zaštitnim faktorom 50.
Heliocare gel spf50 dolazi u okej pakovanju, sadrži 50ml proizvoda i ovo je krema isključivo za lice. Krema namenjena za zaštitu lica od sunca, sadrži aktivarote za obnavljanje i zaštitu masne kože i kože sklonim aknama. Imam normalnu kožu i ova krema mi odlično odgovarala. Brzo se upije u kožu, pa mogu brzo da izađem napolje. Verujem da je svima nama to bitno, mislim meni jeste. 
Preporučujem ovaj proizvod zato što lepo miriše, lagane teksture je i odlično se ponaša na mom licu. Takođe ako ste već izgoreli na suncu, pocrvenili i peruta vam se koža tu takođe pomaže, isprobala sam ga i tako kada sam jednostavno zaboravila da namažem kremu a bila sam celog dana napolju. Pola sam već potrošila i verujem da ću kupiti ponovo.  
Možete da ga pronađete online na Srbotrade sajtu. Cena je 2036 din. Od srca preporučujem Heliocare kao gel za zaštitu od sunca. 
Koji proizvod koristite za zaštitu od sunca?

7 коментара:

  1. Koristan post, draga! Slazem se sa tobom da trebamo da njegujemo i pazimo svoju kozu, kako sada tako i kasnije kada ostarimo. Ovu kremu nisam nikada koristila ali definitivno cu je kupiti nakon procitanog tvog posta o njoj. Sve pohvale na recenziji.

    xoxo
    leylland.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Seems like an effective product... nice review.
    I use a local product from our country.
    Stay safe ♥

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Hej, vrlo je lako, samo sto je potrebno vreme da oni provere tvoj blog, budi strpljiv :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3