четвртак, 30. април 2020.

Potrošeni proizvodi-April

Ćao najbolji moji!
Kraj meseca je pa eto novih potrošenih proizvoda, u ovom mesecu ih malo više nego u prethodnom i baš mi je drago zbog toga jer vreme karantina je uradilo svoje a to je trošenje proizvoda koje imamo već u kući, bez kupovine. Zadovoljna sam jer sam trošila proizvode i takođe im nalazila različite namene. 
Dopada mi se što na kraju svakog meseca pišem potrošene proizvode, to me motiviše da trošim više, a imam dosta proizvoda koje želim da potrošim. Kako se vi motivišete da trošite proizvode??
Dva parfema su od mog dragog, Avon Individual Blue je po meni najlepši parfem iz Avon kataloga. Versace parfem je jak, oštar miris, meni se dopadaju oba. (Nisam dobra sa opisivanjem nota).
Genera maska sa kosu sa aloe verom, na početku je bila okej, dobra je bila za hidrataciju kose, zato sam je i uzela. Međutim na pola se sa njom nešto desilo pa je počela nenormalno da mi lepi kosu. Morala sam da perem kosu i po 3 puta samo da bi se isprala, pa opet nije delovala kako bi trebalo. Ne preporučujem i sigurno je neću više kupovati. 
Becutan vlažne maramice, ima 72 komada i nervira me otvarač, vlažne maramice su okej, nemam tu nekih zamerki. Kupujem koje mi se učine zanimljivim. 
Dva gela za tuširanje. B.U je parfemski gel za tuširanje, više volim posle tuširanja da mirišem na čisto, na svežinu. Gel sam dobila ali svakako ga ne bih sama kupila. Multiactiv gel za tuširanje ocean mist, prelep gel, lepo je mirisao, super formula, baš mi se dopao. 
Clearskin Bubble cleanser konačno je otišla ova užasna pena za lice. Ne dopada mi se, nije za moj tip kože i to je moja greška. Peku oči, isušuje mi lice, ne dopada mi se.
Eveline umivalica, ne dopada mi se što je potrebno mnogo više vremena da se skine sa lica, crne teksture je pa tako i lavabo bude crne boje. Imam još jednu koju ću početi da trošim, lepo očisti lice, ali me nervira nered koji ostavlja iza sebe. 
Gliss milion gloss, zasitila mi se kosa, verujem da mi je i ovo malo otežavalo kosu i dodatno masnilo kosu. Nekada mi je bio favorit a sada ga neko vreme neću kupovati. 
Moe28 intimni gel, jak miris, to mi se nije dopalo, mislim da ništa nije radio. Tako da sledeće kupovine neće biti. 
Pixi Vitamin C Cleanser potrošen, super stvarčica, uživala sam, fino mi je čisto kožu lica, baš mi je prijao. Preporučujem. 
Tonik za čišćenje lica HederaVita, ružina vodica, odličan tonik, ako ga negde pronađete uzmite i nećete se pokajati. Dodatan korak hidratacije. 
DD krema od Crystal Derme, bila mi je okej, ali na pola se potrošila jer sam je zaboravila a vi znate da ja ne volim da bacam proizvode ali ovo jednostavno mora da ide u kantu, jer ne mogu da koristim ovo na bilo koji drugi način. Okej proizvod, verujem da zrelijom koži bi mnogo više prijala nego meni. 
Farmasi fiksator šminke, odličan fiksator, ne zateže kožu, ne strava kapljice na licu, baš lepo ujedini kožu, kada potrošim još neke fiksatore sigurno ću naručiti!
Farmasi ZEN maskara, odlična maskara, šteta što su joj promenili pakovanje i time je uništili. Imam novo pakovanje i užasnoo jee. Četkica je savršena, formula je bila divna, dva sloja maskare je bilo odlično.
Balea Peeling gel za čišćenje lica, koristila sam ga svakodevno jer je takav proizvod, blag i čestice su sitne. Prijao je mojoj koži jer je davao svežinu, zdrav i sjajan izgled kože. Baš mi se dopada i preporučujem ga.
Dve paste za zube, Donto dent koristimo zato ne ubacujem sve koje sam potrošila, super pasta koja da svežinu i blistavost zuba. U kući je svi koristimo. 
Colgate sa propolisom, ne dopada mi se, nekako nije dovoljno ljuta.
Balea kristalna kupka za stopala, super kupka, obožavam je, stalno je kupujem i koristim. 
Balea maska za stopala, takođe veoma hranljiva krema, mnogo mi se dopada, stalno je kupujem. Uvek imam neku u rezervi. 
Prva je kremica za lice, noćna kremica, kao maska za spavanje. Po meni je ovo obična hidrantna krema, u kutiji se dobijaju 20 komada, potrošila sam svega 2,3. Lepo mi hidrira lice, neka vrsta hidratora jer je formula vrlo lepa i lagana.
Farmasi BB krema, probala sam konačno plavu i okej mi je. Nije ništa specijalno jer sam koristila roze i bila mi je okej. 
Antibakterijski gel za pranje ruku, koristila sam ga ali se u međuvremenu pokvario pa ide u kantu. Okej proizvod. 
Ovo je Ebeline sunđer za lice, u pakovaju dolaze 2 komada, sada koristim drugi. Odlični su mi i stalno ih kupujem, koristim ih kako bih skinula masku sa lica, moja koža je prelepa posle ovakvog tretmana. 

Da li koristite neki od ovih proizvoda??? 

недеља, 26. април 2020.

Mr.Black Derma Hair Linija+new in

Ćao najbolji moji!
Da li se sećate Mr.Black proizvoda na mom blogu?? 
Evo nekoliko kojih ste možda propustili:
mrblack-coffee-body-scrub
mrblack-carbonated-bubble-clay-mask
mrblack-24k-gold-anti-aging-mask-serum
Danas predstavljam novu kolekciju a tiču se kose Derma Hair. Sadrži šampon i fiber za kosu. U nastavku pročitajte malo više o njima. 


Anti-Hair Loss Shampoo


Najnoviji preparat koji se bori protiv opadanja kose na prirodan način. Šampon jača i štiti folikule kose istovremeno stvarajući zdravo okruženje za rast kose i poboljšanje stanje vlasišta.

Za najbolje rezultate koristite 3 - 4 puta / sedmično
Jedna boca DERMA HAIR šampona traje 1-2 mjeseca
Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca.

Instrukcije za upotrebu:
Kosu temeljito navlažite toplom vodom.
Nanesite DERMA HAIR šampon na vlasište i trljajte da dobijete bogatu penu.
Masirajte koren kose i vlasište 2 minute.
Isperite dobro vodom.


Šampon ima miris biljaka što meni nije ni malo smetalo, dopada mi se kako opere kosu, peni, mala količina je dovoljna za celu kosu. Dopada mi se efekat koji ostavlja. Primetila sam da su mi izrasle bebi dlake iznad čela, to nisam očekivala. Tako da preporučujem. 

Možete ga naručiti ovde klik. Cena je 990din. 


Hair Building Fibers

DERMA HAIR - bujna kosa za 10 sekundi! DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su brz i siguran način da se poboljša izgled kose.
preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.
DERMA HAIR preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. 

Kako se koristi
Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru. Nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Fiber mi se dopada kako prekrije nedostatak kose, nisam do sada koristila ništa slično. Mislim da je odličan za kosu, na prirodnoj bazi je. Preporučujem. 

Cena je 2990din. Možete naručiti ovde.
O serumu sam pisala možete da pročitate ovde mrblack-24k-gold-anti-aging-mask-serum.
O ovoj maskici sam pisala ovde mrblack-carbonated-bubble-clay-mask.
Re-Gen Oil je formulisano sa prirodnim uljima nevena, lavande,ruzmarina i kamilice, sadrži vitamine A i E, sadrži jedinstvenu formulu PCL Liquid za regeneraciju kože koja sinergijski pojačava efekat sastojaka i pomaže da se bolje apsorbuju u kožu.
Takođe i krema za ožiljke, strije itd. Ova dva proizvoda još uvek nisam isprobala ali verujem da će mi pomoći da se rešim strija na stomaku. 
Masku sam već koristila nekoliko puta do sada i super je, sve preporuke. Baš je dobro natopljena, sigurno ćete uživati. 
Da li ste koristili neki od ovih proizvoda??

понедељак, 20. април 2020.

Heliocare gel spf50 recenzija

Ćao najbolji moji! 
Nisam neko ko je bio lud za kremama za lice sa zastitnim faktorom, nikada nisam dovoljno davala značaj tim kremama a verujte trebalo je. Sada kada sam malo starija i kao što se kaže zrelija i iskusnija, sada znam da se čuvam. Kako slušam svoju kožu, mnogo više brinem o njoj. Sada koristim bolje proizvode a jedan od njih je upravo Heliocare gel sa zaštitnim faktorom 50.
Heliocare gel spf50 dolazi u okej pakovanju, sadrži 50ml proizvoda i ovo je krema isključivo za lice. Krema namenjena za zaštitu lica od sunca, sadrži aktivarote za obnavljanje i zaštitu masne kože i kože sklonim aknama. Imam normalnu kožu i ova krema mi odlično odgovarala. Brzo se upije u kožu, pa mogu brzo da izađem napolje. Verujem da je svima nama to bitno, mislim meni jeste. 
Preporučujem ovaj proizvod zato što lepo miriše, lagane teksture je i odlično se ponaša na mom licu. Takođe ako ste već izgoreli na suncu, pocrvenili i peruta vam se koža tu takođe pomaže, isprobala sam ga i tako kada sam jednostavno zaboravila da namažem kremu a bila sam celog dana napolju. Pola sam već potrošila i verujem da ću kupiti ponovo.  
Možete da ga pronađete online na Srbotrade sajtu. Cena je 2036 din. Od srca preporučujem Heliocare kao gel za zaštitu od sunca. 
Koji proizvod koristite za zaštitu od sunca?

недеља, 19. април 2020.

Best fitness leggings

Ćao najbolji moji!
Tokom praznika se svi malo popunimo zato kada prođu praznici setimo se da treba da treniramo. Tako i ja pocinjem sa trčanjem, aktivnim treningom i zdravom ishranom. 
Međutim, pronašla sam sajt koji bi mi pomogao u tome da se motivišem i da bolje izgledam. 
Radi se o sajtu koji ima najbolje steznike za stomak  latex waist trainer for women. Pored steznika, imaju i helanke, topove i ostale stvari vezane za super izgled i trening. Pogledajte sami na sajtu, verujem da ćete naći nešto za sebe. 


During the holidays we all get a bit full so when the holidays are over we remember that we need to train. So I start running, active training and eating healthy.
However, I did find a site to help me get motivated and look better.
This is the site that has the best latex waist trainer for women belly clamps. In addition to the corsets, they also have heels, cannons and other things related to super looks and training. See for yourself on the site, I believe you will find something for yourself.
Prva stvar je upravo steznik za stomak koji možete da pogledate na sledeći link click here. Dopada mi se zato što ide oko butina koje su verujem svima nama kritičnije od ostalog dela tela. Sviđa mi se sve što je ovako detaljno i lepo urađeno, postoji samolepljive trakice koje olakšavaju korišćenje.

The first thing is just the belly clip you can see at the following link click here I like it because it goes around the thighs which I believe all of us are more critical than the rest of the body. I like everything that is detailed and beautifully done, there are self-adhesive tapes that make it easy to use.
Za helanke kliknite ovde  click here možete da pronađete super stvarčice a kvalitetne. Verujem da će vam se dopasti helanke jer ja sam oduševljena izborom. 

Click here for click here you can find great quality stuff. I believe you will like hers because I am delighted with the choice.

Kao što sam naslov kaže best fitness leggings! Imaju sjajne helanke za trening, meni su se ove najviše dopale jer volim prvenstveno crne helanke koje će biti udobne. Ne volim da mi helanke spadaju tokom treninga, ne volim ni da me sintetika iritira kožu. To niko ne voli, zato ovde pogledajte šta sve oni imaju na sajtu i verujem da se nećete pokajati. Kod helanki mi je bitno da nisu providne, da se ne providi donji veš ispod njih, ove su odlično izrađene tako da ćete i povodom tog pitanja biti mirne što je meni veoma važno. 
Želim da se osećam super i udobno u odeći koju nosim, zar to nije cilj svima nama?? 

As the title itself says best fitness leggings! They have great training pants, the ones I liked the most because I like primarily black pants that will be comfortable. I do not like to slip on my shoes during training, I do not like synthetics irritating my skin. Nobody likes it, so check out what they have on the site here and I trust you will not repent. It is important for me that they are not transparent, that the underwear is not visible under them, these are perfectly made, so that you will remain calm about this issue, which is very important to me.

I want to feel great and comfortable in the clothes I wear, isn't that the goal for all of us ??
I za kraj još jedan pojas korset koji je veoma udoban i praktičan, verujem da vam je potrebno nešto ovako, za sve potrebne informacije click here. You can see more corsets at the following link sculptor fitness
Pišite mi šta vam se najviše dopalo?? 


And finally another corset belt that is very comfortable and practical, I believe you need something like this, for all the information you need click hereou can see more corsets at the following link sculptor fitness.
Write me what you liked the most ??

недеља, 12. април 2020.

Pixi PR-Glow Tonic

Ćao najbolji moji!
Kako ste? Šta radite? Pixi me je ponovo obradovao, verovatno ste videli na instagramu kada sam otvarala paket, pa u nastavku možete da pogledate šta sam sve dobila. Sve Pixi Pr pakete možete da pogledate klik ovde

Linija Glow Tonic sadrži glow tonic i to čak tri pakovanja, dva mala i jedno personalizovano veliko sa pumpicom. U nekom od prethodnih paketa sam probala ovaj tonik i oduševljena sam ali o tome ćemo u nekom od sledećih postova. 
Možete da vidite kako izgleda kutija, koja je prelepa i odlično urađena od tvrdog kartona. 
Oduševljena sam ponovo kako sve izgleda, sigurno ću uživati u ovom proizvodu pošto sam samo veliko pakovanje sačuvala za sebe. 
Uživajte u slikama <3 









понедељак, 6. април 2020.

Filmovi koje smo gledali u izolaciji

Ćao najbolji moji!
U prethodnom periodu pogledali smo dosta filmova, ovde sam izdvojila one na koje trebate da obratite pažnju i one koje da zaobiđete. Ovo su samo naša mišljenja i ocene, ne znači da se vama neće dopasti film ako nama nije. 
Just add Romance-sjajna komedija izmedju ljubavi i takmičenja u kuvanju, glavna nagrada otvaranje restorana, da li će izabrati ljubav ili karijeru? Ocena 9/10
Maleficent 2- Sada je još zanimljivije od prvog dela jer se mlada dama udaje, dosta dobrih detalja, zanimljivo je kako je sve to snimljeno i kadrovi su dobri. Glumci odlični. Da li će uspeti da sačuvaju močvaru od kraljevske zlobe? 10/10 
Promil do kraja-Drunk Parents- Pijani roditelji, iz jednog duga u drugi, njihova ćerka ne zna ništa o tome dok roditelji pokušavaju da se izvuču iz problema. Komedija 7/10
Sluga-glavna ulova Miloš Biković, kako da se opameti mladi momak njegov otac traži pomoc prijatelja i tako prave izmišljeno selo u prošlom veku, sve je montaža i ništa nije stvarno. Zaljubljuje se u jednu devojku, da li će je pronaći? Komedija 10/10
Dirty love, Who you think I am, dva filma koja nam se nisu dopala. Prvi je o slomljenom srcu, ali bez radnje, ništa se pametno ne dešava. 2/10
Drugi film dosadan, baš jako dosadan... 1/10
Little- neverovatna komedija, glavna glumica vraća se u mlađe godine fizički ali psihički ne. Obožavamo ovakve filmovee! 10/10
Ptice grabljivice-Harley Quinn odličan film, veoma dobro urađen, sviđa mi se tema filma, baš zanimljiv film, inače volim Harley. 10/10
Wedding Ringer- komedija koja nas je nasmejala do suza, glumac je predobar. Sve preporuke za ovaj film. Mladoženja nema kuma, odlazi u firmu i iznajmljuje ga. 10/10
Sedam večera- sedam večera sa svojom bivšom ženom, prolaze kroz razne izazove svake večeri, zanimljiva komedija. 10/10
Downhill-nizbrdo- pa okej je film, malo je dosadnjikav ali poučan. Radi se o lavini koja je uplašila porodicu, dok je majka ostala sa decom, otac je pobegao i njih ostavio, pa sad dalje teče radnja. 7/10
This is 40-Gospođa laže o godinama, stalne svađe i ponovna trudnoća sa trećim detetom, film traje 2h mi smo ga ubrzali na 1.25 jer ima dosadnih delova, više je baziran na emotivnoj i psihičkoj strani. 7/10
Matervention-dva momka, jedan sa slomljenim srcem a drugi je glavna faca među devojkama. Pomaže mu da preboli dugu vezu, zanimljiv tinejdz filmić. Komedija 8/10
Isn't it romantic-Devojka ne voli romantiku, sve joj je predvidljivo dok ne ode u čarobni i nestvarni svet gde je sve savršeno i divno. Iskreno se zaljubljujeee, ali u koga??? Komedija 9/10

Koje filmove nam preporučujete???

среда, 1. април 2020.

Top 10 Best Backless Prom Dresses 2020


Top 10 Best Backless Prom Dresses 2020

Best Backless Prom Dresses 2020
( Backless Prom Dresses )
You want to be the prom queen, but how can you find the perfect gowns prom? To stand out, girls should find the dress that will accentuate your curves. I have made it easy to choose dresses for prom 2020 as Top 10 best backless prom dresses 2020 are given here. A variety of styles such as elegant, sexy and cute are included.

1. Elegant Ball Gown Glitter Formal Dresses

Elegant Ball Gown Glitter Formal Dresses
Look like a superstar at your prom in this sexy black black glitter prom dress that showcases a fitted bodice with V-neckline and split front design.

2. Sparkle Long Princess Open Back Dresses for Prom

Sparkle Long Princess Open Back Dresses for Prom
Wow the crow in this V-neck prom dress made from shimmer crepe fabric. You'll look sexy thanks to the plunging V neckline and low back.

3. Sexy Mermaid Champagne Long Evening Dress

Sexy Mermaid Champagne Long Evening Dress
This silk-like satin mermaid dress will exude the charm of sophistication and elegance. The plunging V neckline will also make you look sexy.

4. Elegant Long Glitter Champagne Prom Dresses

Elegant Long Glitter Champagne Prom Dresses
Go for long prom dresses in glitter fabric for prom 2020 that will make you look radiant. Prom dresses 2020 champagne are so sexy.

5. Sparkle Princess White Glitter Prom Dresses

Sparkle Princess White Glitter Prom Dresses
Our glistening ivory dresses are fit for a princess and made for that princess moment

6. Sexy A Line Sparkle Long Glitter Formal Dresses

Sexy A Line Sparkle Long Glitter Formal Dresses
This prom dress with deep V-neck is so so sexy! You'll sparkle in such a dress made from glitter fabric.

7. Open Back V Neck Sparkle Dress for Prom

Open Back V Neck Sparkle Dress for Prom
A tight long dress for prom with sparkling sequins will captivate everyone at prom 2020.

8. Open Back Long Dark Green Mermaid Formal Dresses

Open Back Long Dark Green Mermaid Formal Dresses
This mermaid gown for prom features a haltered plunging neckline with a sheer mesh inset and an alluring low back.

9. Sparkle Glitter Open Back Prom Dresses

Sparkle Glitter Open Back Prom Dresses
This tight prom dress showcases a fitted silhouette and glitter fabric, and fascinates with a deep V neckline. A red one will offer the hottest look from millybridal.org.

10. Long Sexy Open Back Prom Dresses

Long Sexy Open Back Prom Dresses
This red carpet worthy dress features a fitted silhouette, a plunging V-neckline and a low back. You'll catch the most attention at prom.

Related Posts
Top 10 Most Elegant Prom Dresses 2020
Best Places For Prom Dresses 2020
Best Place To Get Prom Dresses 2020
Top 12 Cheap But Nice Prom Dresses 2020
Online Shopping | Top 8 Luxury Prom Dresses 2020