уторак, 31. март 2020.

Potrošeni proizvodi-Mart

Ćao najbolji moji!
Ove godine na kraju svakog meseca objavljujem potrošene proizvode koje sam potrošila u tom mesecu, pa evo liste prethodnih meseci: 
Januar potroseni-proizvodi-januar
Februar potroseni-proizvodi-februar
Mislim da sam više trošila prethodnih meseci, potrudiću se u aprilu da budem još bolja. U nastavku pogledajte šta sam sve to potrošila. 
Nivea krema, plava, porodična krema, svi već znate o ovoj kremi, koristimo je za sve i svašta i stvarno je odlična. Stalno je ima u našoj kući. 
Elizavecca 24 gold sheet maska za lice. Bila mi je previše natopljena. Nije mi se to dopalo, svuda je klizilo sve, maska je klizala sa lica. Lepo je oblikovana, pakovanje je super. Moja koža nije mogla da upije toliko proizvoda, tako da sam je skinula posle 20 minuta i dalje je bila natopljena. 
Balea gel za tuširanje Berries miris bobičastog voća i nara. Odlična kupka, baš sam uživala u ovoj kupki. Ako je ponovo pronađem sigurno ću je kupiti. 
Loreal Elseve clay šampon. Kupila sam ga već po drugi put i ponovo se zeznula. Nije mi se dopao, ni malo. Užasan šampon. Imam problem sa peruti i ovo mi je samo pogoršalo stanje.. Ne preporučujem! 
Pisala sam o ovoj kremici ovde farmasi recenzija. Okej je ali je neću skoro kupovati, imam još nekoliko krema da potrošim.
Ovde sam pisala o Balea Aqua serumu Serum recenzija . Prvom prilikom ga ponovo kupujem. 
Balea wasch gel, umivalica za lice, ima sitne granulice u sebi, bila je dobra za svakodnevno korišćenje ali je neću skoro kupovati jer mi se zasitila koža, želim neku drugu da koristim, a u mojoj kolekciji ima još nekoliko koje traže da se potroše.. U suštini okej je umivalica, Balea ima super umivalice za sitan novac.
Balea šećerni piling za lice sa kivijem. Predobar! Nastaviću da ga kupujem, mislim da mi je bolji od prethodnog ako ga se sećate, isto šećerni piling u kesicama. Super je. Lepo očisti lice.
Balea maska za lice na bazi mrtvog mora. Dopada mi se kakvo mi je lice posle nje. Volim ove Balea maskice, baš volim da ih isprobavam, sada sam u potrazi za glinenom maskom u full size pakovanju. 
Be frosty Balea maska za lice, prelepa maskica. Dobila sam je od dečka, sviđa mi se pakovanje, malo je jači parfem unutra pa mi se i nije baš nešto naročito dopala. Uglavnom sve te maskice su previše agresivne i imaju parfema u sebi. Ali pakovanje je prelepo.

6 коментара:

  1. Odlican post!Balea umivalicu trenutno koristim i bas mi se dopada❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Takođe sam u proteklom periodu potrošila Baleinu maskicu na bazi mrtvog mora, super mi je.
    Divne fotkice i odličan post♥♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Toliko volim ove potrošene proizvode. Što se tiče samih stvari, toliko bih ih isprobala, ali nažalost nemam DM blizu, ali jedva čekam da odem negdje gdje ima i pokupujem stvari koje su mi na listi želja. Jedinu stvar koju sam isprobala jeste ova Nivea krema i zaista je uvijek imamo u našoj kući. Kao i što si sama rekla, koristi se za sve i svašta i zaista je odlična ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jojj znam kako ti je. Mi do prosle godine nismo imali DM, tada sam pravila dugacke spiskove za kupovinu haha :D

      Избриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3