среда, 4. март 2020.

Pixi PR-Hydrating Milky Collection

Ćao najbolji moji!
 Već ste videli Pixi na mom blogu, izašla je nova kolekcija pod nazivom Hydrating Milky Collection. I ovog puta su se potrudili oko pakovanja, stvarno su unikatni. Svaka čast onome ko je smislio ovakva divna pakovanja. Svaki proizvod je označen brojem kako treba da ide redosled korišćenja i to je odlično jer nećete pogrešiti.  U ovom paketiću se nalaze nekoliko proizvoda za negu lica, pa u nastavku pogledajte koji su to.. 

Poređala sam ih po brojevima korišćenja. 
Prvo osnovno pravilo moramo da skinemo šminku sa lica, i ako niste imali šminku svakako morate da očistite svoje lice pre dalje nege lica. Dopada mi se pakovanje ovih proizvoda, sviđa mi se što ima pumpicu pa možete lakše da dozirate proizvod, nema prosipanja proizvoda i to je odlično. Jedva čekam da ga isprobam. 
Sledeći korak je cleanser ili umivalica, ništa od ovoga nisam probala danas samo prikazujem šta sam sve dobila ali jedva čekam sve da probam. Mislim da je dobra, nadam se da je blaga a pre svega želim da mi dobro očisti kožu lica. Makeup Remover je sa kokosom i probiotikom. Sadrži 150ml proizvoda. 

Sledeća stvar je piling. Naravno da posle teške šminke treba da očistite lice detaljno. Piling je odlična stvar za to. Verujte najviše od svega volim da koristim piling, ovaj jedva čekam da koristim i da isprobam. Nadam se da će biti dobar kao i ostali proizvodi. 



redu je tonik za lice. Milky Tonic. Obožavam njihove tonike baš zbog toga što su kvalitetni i ne izazivaju iritacije, alergijske reakcije itd. Već mnogo lepo smire kožu, imam sigurne tonike kojima se uvek vraćam. 
Serum Milky Serum je sledeći korak u nezi kože, hidratacija. Dobar serum je veoma važan za kožu. Ovaj serum treba da hidrira kožu posle čišćenja lica. Sadrži pipeticu i to je super jer omogućava super doziranje, nema prosipanja proizvoda. 

Na kraju nanosimo losion, hidrantni losion koji će ovu priču zaokružiti i upotpuniti. Jedva čekam da probam sve ovo zajedno pa javljam utiske prvom prilikom kada sve dobro isprobam. 
Svi zajedno na okupu.
Nadam se da vam se svideo post, ostavite komentar sta vas najvise zanima od ovih proizvoda??? 
Ljubim vas!

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3