понедељак, 23. март 2020.

Essence noviteti-proleće/leto 2020

Ćao najbolji moji!
Stigao mi je paket od Essence sa novitetima za proleće/leto. Ovde su se našli dobri proizvodi i veoma korisni. Jedva čekam da isprobam sve proizvode a vi nastavite da čitate jer u nastavku čitate o Essence novitetima za proleće i leto. Nadam se da će vam se svideti. 

Essence the Nude edition paleta senki za oči, meni je ovo prelepa paleta sa prelepim nude bojama. Mislim da je praktična i laka za korišćenje. Preporučila bih devojkama koje vole malo šminke za dnevne varijante. 
 Tinder Primer, boja mi je predivna, odlična za moj tip kože i boje kože. Mislim da je ovo odlična stvar za nas svetle puti, koje žele da ujednače ten nešto nalik BB kremi. Videćemo kakav će biti. 
Witch Side paleta nažalost neće biti dostupna u Srbiji ali u Hrvatskoj hoće. 
Da li vas podseća ova paleta na neku već postojeću paletu? Mene na Hudu Beauty. Izbor boja mi se baš dopada, drago mi je da je ovako veliki brend kao što je Essence uradio ovako kvalitetnu paletu. Paleta je teža od drugih klasičnih, ima ogledalo kao i ovu animaciju na pakovanju da se otvaraju i zatvaraju oči. Da li vam se sviđaju boje??? 

 Jelly Nail Polish remover, prvi put sam videla ovakav proizvod i jedva čekam da ga isprobam jer nisam ovako nešto koristila. Ako je neko koristio sličan proizvod neka napiše u komentarima. Baš me zanima kako rade ovi proizvodi. 
 Coconut kiss piling za usne, takođe me zanima kakav je proizvod jer obožavam pilinge za moje ispucale usne. Volim pilinge koji ujedno i neguju. Nadam se da će biti super. 
 Loose Fixing powder, puder u prahu, nikada nisam koristila puder u prahu i za mene je ovo veliki izazov. Boja takođe mislim da mi je dobra, videćemo kako će se ponašati na licu. 
 Stay 8h matte, obožavam mat karmine, ne znam da li je prošao trend ali meni nije. Mat karmine volim jer ne volim da popravljam šminku u toku dana. Tako da je nijansa prelepa i jedva čekam da je koristim. 
 Nail&Cuticle cream ovo mi je preslatko i pošto se borim sa tim da ponovo pustim nokte, verujem da će mi ovo pomoći u borbi protiv zanoktica. 
 24 ever ink liner, ajlajner za oči, verujem da je odličan kao i svaki Essence ajlajner ali ostavićemo to za ustiske. 
 Turpija za nokte, sviđa mi se oblik i gruboća turpije. Okej je, nije ništa posebno. 
 Maskara bye bye, odlična četkica a detaljno ćete videti u nekom od sledećih postova o utiscima ovih proizvoda. Sviđa mi se oblik četkice, nadam se da će biti super na očima.
Kako vam se dopadaju ovi proizvodi??? 

10 коментара:

  1. Zaista ima raznovrsnih proizvoda i takođe mi je drago što se brend poput Essence-a trudi pratiti trendove. Najviše pažnje su mi privukle palete i piling za ispucale usne. Jedva čekam detaljnije recenzije proizvoda. ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. What a wonderful variety of items! Those palettes especially look fabulous. I would love to try them out myself sometime!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  3. Essence je ljubav bukvalno, paleticu nisam koristila, ali maskaru jesam i obozavam je.

    ОдговориИзбриши
  4. E, paleta mi se jako sviđa. Da ne znaš možda hoće li doći u Bosnu?
    Obožavam essence i vrlo rado ga koristim. Sjajan post, fotke su lijepe.

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3