понедељак, 17. фебруар 2020.

Online prodaja-iskustvo (mojekrpice.rs)

Ćao najbolji moji! 
Želim da podelim sa vama sajt za koji možda ne znate svi kako funkcioniše. 
Videli ste u prošlom postu da sam dosta stvari prodala, prodala sam ih na sajtu mojekrpice.rs. Kao što možete da prodate, možete i da kupite odeću, obuću, kozmetiku, šminku, nakit pa čak i stvarčice za kućne ljubimce.
Bilo gde da se okrenete sigurno ima prevara itd, ovde je bitno da gledate pozitivne utiske kao i na bilo kom drugom sajtu. 
Ovde možete da kupite nešto ako vam se svidi. 
Dakle postoji inbox (razgovori) gde se vi dopisujete sa ljudima koji žele da kupe vašu stvar. 
Omiljeno-tu stavljate stvari koje su vama drage i možda želite da ih kupite. 
Na profil normlano dodajte predmete na "dodaj predmet" i samo pratite šta se od vas traži.
Moj savet je da vam prvo uplate novac na broj računa ili na broj telefona, u mom slučaju uvek je to broj telefona jer račun ne koristim za te svrhe. 
Savet + kada pakujete šminku potrudite se da dobro osigurate paket, budite fer i korektni. Pre nego što naručite nešto dobro prvo ispitajte prodavca. 
Moje iskustvo je uglavnom pozitivno. Ali mi se dešavalo da devojke ni ne pitaju za dimenzije a kada dobiju paket traže da ga vrate i traže povrat novca. To sam uradila 2 puta, jer sam pre svega čovek. A onda sam prestala to da radim i uvek naglasim kako je i šta u kakvom stanju. Zato pitajte sve što vas zanima da ne bi došlo do neprijatnih iskustva. 
Srećna kupovina!

Da li kupujete i prodajte na ovom sajtu? Da li znate još neki sajt na kome se prodaju stvarčice?

4 коментара:

  1. Znam za ovaj sajt, ali nikada nisam ništa kupovala niti prodavala na njemu. Koristila sam Limundo i Kupindo za kupiprodaju knjiga i sličnih stvari, što se odeće tiče izbegavam jer mi je tešo utvrditi veličinu. Koristan post!! 😘😘

    milicaimp.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3