недеља, 10. новембар 2019.

Aparati za ciscenje lica poredjenje

Ćao najbolji moji!
Predstavljam vam dva uređaja za čišćenje lica, to je vrloo važan korak za naše lice. Pazite na svoju kožu, naročito da šminku dobro skinete sa lica pre spavanja. To je obavezan korak. Nikako na spavanje sa šminkom! Dakle, danas pričamo o uređajima koje sam koristila prethodnih par meseci i došla do zaključka. Pa nastavite sa čitanjem..
Prvi aparat je Kitten cat mini 3. Naručen je sa kineskog sajta Dresslily http://skr.rs/hPJ na linku možete da ga naručite. Dolazi u plastičnoj kutiji sa USB kablom preko koga ga punite. Pali se na srediti tj.na njegovom nosicu, dok sa leve strane smanjujete brzinu sa desne povećavate. Zasvetli plavo svetlo svaki put kada dotaknete neku od dirki. Na prednjoj strani bodljice su sitnije, dok sa druge strane su veće. Roze je boje, zvuk nije mnogo glasan, lagano vibriraju i baš su nežne. Trajanje baterije nisam baš sigurna koliko je ali dve nedelje svakodnevnog korišćenja sigurno bez punjača. 
Probala sam sa penom, sa balzamom za čišćenje lica i sa svima njima se super ponaša. Malo peni bez obzira koji je proizvod u pitanju. Lepo očisti lice, posle njega lice mi je nežno i lepo na dodir. Ali nastavite da čitate.

Drugi uređaj je četka sa rotirajućoj glavi koja radi na dve normalne baterije, stavila sam alkalne kako ne bi došlo slučajno do curenja. Uz ovu četku koju sam naručila na kupoman.rs dobila sam i još neke dodatke koje sam bacila jer mi nisu potrebni. Ovo je četka za lice. Na sve moguće proizvode sam je testirala i super se ponaša. Lepo očisti lice, posle nje imam osećaj da je četka uradila svoj posao kako treba.



Ali ono što je mana ovih proizvoda dakle, prvi uređaj nalik na foreo ne može da očisti lepo deo oko nosa, jednostavno ne može da dohvati tu dok druga četka može i to vrlo lagano i nežno. 
Druga četka se teže pere od prvog uređaja. Više proizvoda zadržava u drugoj četki. 
Tako da ako pitate za koji uređaj da se odlučimo pa to je na vama. Prvi uređaj kitten mini svi hvale takve uređaje i super očiste lice ali taj deo oko nosa ne baš. 
Druga četka možda nije toliko fotogenična i estetski lepa ali je kvalitetna i lepo očisti lice. 
Koristim oba i nastaviću da ih koristim, jer mi oba prijaju.

Koji od ova dva koristite??



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3