среда, 28. август 2019.

New Bags Dresslilly 2019

Ćao najbolji moji! 
Već neko vreme gledam sajt Dresslilly i videla sam da imaju predivne torbe! Od onog oko struka do dugačkih i većih. Nekoliko torbi sam naručila sa njihovog sajta i stvarno su sve bile super kvaliteta. U nastavku u prvom redu crnu torbu koju ćete videti već posedujem mogu od srca da vam je preporucim zato što sam je koristila za faks, nije se nigde otanjila a ni pocepala kao nova je. A sledeće kategorije možete da pogledajte kao što su ženska garderoba women’s clothing i još puno toga, istražite njihov sajt i verujem da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije. 
Ovoga puta pričam vam o torbama, volim torbe možda malo manje nego cipele ali ih svakako volim. Izabrala sam 6 koje su mi se najviše dopale, nastavite sa čitanjem..
Prva torbica je ona koja ide oko struka i to je jedina torbica u ovom postu koja se tako nosi. O dizajnu zar je potrebno da govorim? Oduvala me je izgledom, naručujem se sigurno, a ako želiš i ti i klikni na link za više informacija http://skr.rs/1Cg 1

Na početku posta sam spomenula crnu torbu koju sam već naručila i koju dugo koristim i nosim, jednostavna torba koja ide na rame, nosila sam knjige i stvari koje su mi potrebne za fakultet i sve je to izdržala, za sve informacije kliknite na link http://skr.rs/1CX 2
Sledeća torba okrugla pletena, pola instagrama je ima! Sigurno ste je već videli. Možete da je nosite na ramenu, ima pleteni kaiš što je super. A sigurno se super i slika, videla sam kod drugih blogerki. Simpatična je, više informacija na link http://skr.rs/1CH 1 

Pored nje je takođe na fazon pletenja samo što ima bele detalje, i drugačiji oblik, sviđa mi se kako izgleda, na link možete da je naručite http://skr.rs/1CQ 2
A sada dve bele torbe sa dizajnom cvetova. Prva torbica mi je preslatka! Još ove zlatne boje, oblik i sve mi se sviđa. Čini mi se da je baš mala, za telefon, novčanik i to je to.  http://skr.rs/1Ct 1

A druga torba je drugog oblika i savršena je! Ne znam koja mi se više dopada.. A obe su mi preslatke i savršene! Za više informacija pogledajte link http://skr.rs/1Cy 2


It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

The 20% Coupon Code : GBJKNO
($6 OFF $30,$10 OFF $50,$16 OFF $80,$20 OFF $100,$30 OFF $150,$40 OFF $200,$60 OFF $300 in specific)



понедељак, 26. август 2019.

Maskare, ajlajneri.. #makeupkolekcija

Ćao najbolji moji!
Nastavljamo sa makeup kolekcijom, danas predstavljam maskare i ajlajnere, tečne i u gelu. Nadam se da su vam se do sada podele svidele, pa možemo da nastavimo dalje. Počećemo sa maskarama.. 
Farmasi Zen maskara je okej, malo je suvlja nego druge, treba više sloja da bi bila kako treba na očima. 
Divage maskara užas, lepi trepavice, previse proizvoda izbaci iz ambalaže, ne sviđa mi se.
Essence maskara moj večiti favorit evo i posta u kome je upoređujem klik ovde. Već godinama je koristim.
Loreal gel ajlajner, dobija se i četkica uz njega, odličan ajlajner, intezivno crn i savršen na očima. 
Essence vodootporan tečni ajlajner, imala sam i onu običnu verziju i odlični su mi oba! 
Impala ajlajner u olovci, ništa posebno.
Elf posle prvog korišćenja se osušio.
Catrice gel za obrve, mala slatka četkica i super rasporedi proizvod na obrvama. 
Oriflame the One kao sa nekim vitaminom za trepavice, ali ja to koristim za obrve i super je!
Elf gel u nijansi Coffee, sa njim crtam obrve i odlično se pokazao kao takav proizvod! Ima nekoliko nijansi a ova je meni odlična!

Da li ste koristili neki od ovih proizvoda? 

недеља, 18. август 2019.

Bronzeri, rumenila i hajlajteri #makeupkolecija

Ćao najbolji moji!
Nisam bila tu, znam, obaveze a i leto, nekako mi se nije sedelo za lap topom. U sustini nadam se da ste dobro, da uživate u ovom letu. Na polovini avgusta smo i meni baš prija ova temeperatura. Ne volim jaku vrućinu tako da sam jedva čekala malo zahlađenje. U nastavku čitate makeup kolekciju, ide cela makeup kolekcija po delovima tako da narednih dana čitate o tome, danas ide ovaj post o bronzerima, rumenilima i hajlajterima. Našle su se i palete i pojedinačne stvarčice. Ako vas zanima šta sve imam to u kolekciji nastavite da čitate. 
Bronzeri. 
Prvi je Sun Glow mineralni bronzer u broju 010 Golden Light.
Drugi Sun Glow matt bronzer broj 020 deep bronze. 
Treći She bronzing powder. 
Koristim sva tri po godišnjim dobima, možda ovaj She koristim najmanje zbog šljokicam koje sadrže a inače su odlični bronzeri, pišem recenziju o njima tako da uskoro čitate. 
Aura contour palette nijansa Dark. Evo detaljne recenzije o njoj klik ovde
Manhattan 04 sexy madl, čuvam je zbog pakovanja, korektor unutra je super, dok rumenilo je previše jako za moj ukus. 
Sleek face contour kit light. Hajlajter koji obara sa nogu! Predivna nijansa! Može i o njemu poseban post ako želite.

Catrice 010 Soft rose 
Catrice multi matt blush 020 La-Lavender
Do skoro nisam mogla da zamislim rumenila na svom licu, a sada ih volim. Prvo rumenilo mi je odlično, dok drugo još uvek ne mogu da naučim da doziram. Oba su lepa i lepo se blendaju. 
Essence Merry Berry 01 i love my golden pumps. Hajlajter iz limitirane kolekcije, sa divnim zvezdicama. Koristim ga svakog dana i za dnevnu varijantu je odličan!
Llums 02 amber. Ko nije kupio ovo? Pa svi smo! Odličan bronzer hajlajter, lepo sija i nadograđuje se. 
Wetn wild megaglo. Najnovija stvar u mojoj kolekciji, još uvek ga nisam probala ali želela sam da vam pokažem. Dobila sam ga od Mirjane u ovom postu klik ovde.
Aura 220 moonlight imam odsjaj na ljubičasto pa iz tog razloga ga manje koristim. 
Colourpop Spoon, Over the moon, Wisper. 
Sledi recenzija o ovim hajlajterima za neki dan. Sva tri su mi super. 
Essence 01 moon juice
Catrice 010 Spaceshuttle 
Essence 010 sparkles in your life 
Ove tri stvarčice baš malo koristim, skoro pa nikako, ali eto i dalje su tu u mojoj kolekciji. Prvi Essence koristim za telo, druga dva imaju odsjaj na ljubičasto pa više ih ne koristim. 
Ultra pro glow paleta hajlajtera kupljena u Alexandru dobila sam je od drugarice. Nisam je još testirala kako treba, ali jedna boja prvi red druga po redu je fantastična! Kada je istestiram još malo ide recenzija. 
Cleopatra kiss Sleek paleta je nešto najlepše što imam u svojoj kolekciji! Pakovanje je sjajno i zlatno! Boje su tek savršene! Lepo se blendaju, hajlajter koji se vidi iz svemira! A to najviše volim.
01 the cools Essence paleta hajlajtera koja je kupljena na akciji od 129din, nije losa ali nisam sada pala u nesvest. Okej je, pakovanje je super. Ništa posebno.

Nadam se da vam se svideo post, da li koristite neki proizvod?

Prom dresses online

 Ćao najbolji moji.
Još jedan tekst sa haljinama koje su predivne, po super ceni i kvalitetu. Izabrala sam 5 haljina koje vam predstavljam danas, linkovi su ispod svake fotke! Izabrala sam iz kategorije prom dresses online Radi se o sajtu 27dress.comU nastavku pogledajte koje sam to haljine izabrala. 
Prva haljina je nežno roze, dugačka, sa ovim super dodatkom na ramenima koje padaju, odlično je sastavljena, detalji su prelepi i devojka koja je nosi je preslatka.
Druga haljina je plava sa šljokicama, ja sam oduševljena! Izgleda tako moćno, kraljevski, predivno!
Treća haljina je sa zlatnim detaljima koji predivno uklopljeni i sastavljeni sa materijalom, zlatni detalji sijaju baš, gola ramena, predivno. 
Četvrta haljina elegantna jednostavna crvena haljina, ubacila sam je ovde zato što svima je potrebna jedna ovakva crvena haljina. Na tankim bratelama, boja je krv crvena što mi se još više dopada.
I na kraju haljina za kraj je tamno plava sa šljokicama, izgleda top, sviđa mi se dekolte kako je urađen, sviđa mi se kako haljiina pada na dole, predivno stvarno. 
Pogledajte njihove kolekcije i kategorije, svako može da pronađe nešto lepo za sebe. Uživajte! 

Ostavite neki komentar, ljubim vas


Prom dresses online

Ćao najbolji moji!
Odabrala sam nekoliko neverovatnih haljina sa mog omiljenog sajta! baby online dresses ima jeftine a odlične haljine za razne vrste svečanosti! Od matura do proslava rođendana, ako želite nešto jednostavno nastavite da čitate. Inače sve haljine sam izabrala iz ove kategorije prom dresses online.
Prva je haljina koja se meni najviše i dopada! Tako jednostavna i lagana haljina koja se sastoji samo iz čipke, verovatno zato što volim čipku pa mi se toliko dopada! Sve je tako savršeno urađeno i šiveno da sam prosto ostala bez reči. Na linku pogledajte više informacije http://skr.rs/1uZ
Još jedna svetlucava a jednostavna haljina! Kao sneg bela koliko se meni čini preko fotke, prelepo pada i strukirana je. Prava elegantna haljina  http://skr.rs/1ut
Sledeća haljina je za malo smelije dame koje vole ovakav fazon. Šljokice, duga haljina kao princeza. Sviđa mi se kaok izgleda, nadam se da se i vama dopada, na linku možete da je naručite http://skr.rs/1uV
Za kraj sam ostavila princeza roze haljinicu, koja je baš slatka i lepa, sa šljokicama i strukirana je. Crnka je ovde prelepo nosi, baš lepo istakne obline. Sve preporuke a pogledajte na linku više informacija.. http://skr.rs/1ul

Koja haljina vam se najvise dopala?

Prom dresses under 100

Ćao najbolji moji!
Još jedan post o divnim haljinima koje sam pronašla na sajtu baby online dresses  u odeljku sa haljinama prom dresses under 100 . Najveći izbor svečanih haljina ima na ovom sajtu, ima raznih, kratkih dugih, lepršavih a i onih uz telo. Za svakoga se može naći po nešto a ovo su haljine na jeftinijoj strani. Pogledajte njihov sajt, mislim da ćete se oduševiti kao i ja. U nastavku pogledajte koje su to haljine koje sam ja odabrala da vam predstavim danas. 
Prva duga crvena haljina koja izgleda fantastično lepo i svečano! Ova devojka je super zgodna i mislim da joj je haljina istakla obline. Vise informacija pogledajte na link http://skr.rs/1u4
Sledeća haljina zrači tolikim sekspilom da je to neverovatno! Meni je ovo odlična haljina za sve vrste proslava. Duga je i uska uz telo što je top! Više informacija možete pogledati na link http://skr.rs/1u3
Totalno ne očekivano ali žuta haljina mi je vrh! Toliko mi se dopada da sam morala da vam pokažem! Štikle koje idu uz nju su prelepe! Baš mi se dopada ova haljina! Za više informacija pogledajte na link  http://skr.rs/1uX
Sledeća je crna haljina koje me je oborila sa nogu. Ovo nije obična crna haljina, posebnom je čini razrez na stomaku i razrez na nozi sve do butina. Crna haljina je uvek pravi izbor za vise informacija kliknite na link http://skr.rs/1uM
Za kraj jedna breskva boja, roze, slatka haljinica, rado bih je nosila kao svečanu haljinu, kao matursku haljinu. Za više informacija kliknite na link  http://skr.rs/1uk

Koja vam se haljina najviše dopala?

недеља, 4. август 2019.

Plus size prom dresses

Ćao najbolji moji! 
Danas jedan post o plus size prom dresses izabrala sam par haljina sa sajta baby online dress koje želim da vam pokažem u ovom postu.. Ima svakakvih i šarenih, mislim da su tu za svačiji ukus, a ukusi su različiti. Meni su se ove haljine lično dopale pa sam ih predstavila. U nastavku pogledajte i ostavite komentar.
Prva haljina je pinkkk! Živela pink boja! Mada možda malo više liči na ljubicastu ali meni je skroz kul i vrlo elegantna! Na sledećem linku možete da pogledate detalje ove haljine http://skr.rs/1DM
Plava haljina je sledeća! Jedna duga, elegantna plava haljina. Zaljubila sam se. Bratele su tange i sjajne! Svidja mi se kako stoji devojci na ovoj slici. Na sledećem linku možete da pronađe još informacija http://skr.rs/1Dn
Srebrna haljina, jedna od retkih koje sam videla. Morala sam da je izaberem i da vam je pokazem jer ovo je stvarno prelepo! Duga je elegantna i pri dnu ima ruže! A ruže su moje omiljene cveće! Prava srebrna haljina, na sledećem linku pogledajte još informacija http://skr.rs/1D3
Za kraj jedna crvena dugaaa i široka haljina! Ovo je prava balska haljina, još sa krunom na glavi. Stvarno izgleda neverovatno i vrhunski, skroz je elegantna a baš jaka boja! Sviđa mi se kako izgleda i kako stoji ovoj devojci sa slike, na linku u nastavku možete da pogledate još infomacija.. http://skr.rs/1D7


Ostavite komentar, ljubim vas

Poklon paket @miryaam.makeup

Ćao najbolji moji!
Pokazala sam na story da sam dobila nešto od Mirjane i sada je konačno to jedan paketić i unboxing istog. Mi smo se dogovorile da poklonimo jedna drugoj nešto, a pošto se dopisujemo već godinu dana imam osećaj kao da smo prave prijateljice a ne virtualne preko instagrama. Dovoljno je bilo da se upoznamo da skapiramo ko šta voli pa takvi su i poklončići. U nastavku pročitajte i pogledajte šta sam sve dobila.. 
Prva stvar je bila kada sam otvorila kutiju neseser Avon koji je sadržao sve ostale stvarčice. Izgleda lepo i prijatnog je materijala, baš je kvalitetan na dodir.
Sledeće stvarčice su bile spajalice i cirkončići. Jednom prilikom sam je pitala kako su joj fotografije tako dobre i svetle a ona mi je poslala ovo što je bilo zaslužno za to.
Sledeće stvarčice su dve kremice za ruke, nisam ih još otvorila ali pakovanje je baš medeno, a miris ne znam kakav je. Iskreno u Farmasi katalogu nikad nisam videla ove male kremice ali mi je drago sto sam ih dobila da ih isprobam i javim utiske. 
Nude kolekcija Golden Rose, pečena senka, sviđa mi se boja ali je još uvek nisam probala ali jedva čekam. Mislim da će odlična da bude kao hajlajter. Sjajna je i baš lepa.
Stikeriii! Ovome sam se najviše obradovala haha, prelepo se uklapaju u planer! 
Razne maskice za lice, Balea, Vichy i MBeauty. Baleinu stalno koristim ostale jedva čekam da probam!
Naravno hajlajter koji sam dugo želela Mirjana mi je poslala. Boja je divna, prelep hajlajter ali tek ću da ga testiram.
Golden Rose Ice color, pink neon boja! Prava letnja! 
Aura nova kolekcija karmina, nisam probala ali se radujem što sam dobila priliku, probala sam staru kolekciju ali verujem da znam šta mogu da očekujem. Nijansa je 639 one kiss.
Hvala Mirjani na ovom prelepom paketu! Vidi se da se potrudila oko paketa!

Nadam se da vam se svideo post, ostavite neki komentar, ljubim vas