среда, 14. новембар 2018.

Dm haul #9

Ćao najbolji moji.
Propustila sam jedan haul post iz Dm-a, okačila sam ga samo na instagram, bila sam 100% da sam objavila na blogu, ali eto, imam samo fotku na instagramu. O nekim proizvodima sam pričala pa sam kao nadoknadila to, ali uvek može bolje.  
Znam da svi vi volite haul postove, volim ih i ja, zato ih često pišem! A ovaj uvod traje predugo, pređimo na post.

Balea šampon za suvo pranje kose, pakovanje je preslatko, lepo miriše a pošto dugo nisam koristila ovako nešto, poželela sam da probam. Tako da uskoroo pišem utiske.
Balea gel za tuširanje sa ekstratom avokada i jagoda. Ako me pratite na instagramu znate da više ne koristim gelove za tuširanje, već prirodan sapun sa stranice soft sapun. Problem je u znojenju, tako da kada kupim gel za tuširanje to je za poklon mojim prijateljima.
Balea 3u1 gel za umivanje, piling i maska, već imam ovaj proizvod i vama sam dosadila sa njim, morala sam da ga kupim još jedan kako bih bila sigurna da imam u šteku još proizvoda. Zaljubljena u ovaj proizvod!
Balea maska za usne koja se drži 15 minuta, pakovanje je lepo, a videćemo kakva će biti.
Maska koju svi hvale morala sam i ja da je kupim, black face mask ima super pakovanje, videćemo kakva će biti.
Balea kapsule za lice, ove su konktretno za hidrataciju, koriste se 7 dana, nisam još počela da ih koristim ali jedva čekam. Pišite mi vaše iskustvo.
Svi na okupu.
Nadam se da vam se svideo post, ako jeste obavezno komentarisite, ljubim vasss!

2 коментара:

  1. Mnogo volim baleine proizvode, odnos kvalitete i cijene je fantastičan, kupila si divne proizvode, moja sestra baš koristi taj šampon za suho pranje

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3