понедељак, 23. април 2018.

Potrošeni proizvodi #12

Ćao najbolji moji.
Konačno je na red došao na potrošene proizvode, ima ih dostaaa, kao da godinu dana nisam pisala o potrošenim proizvodima, u nastavku vas očekuju utisci o potrošenim proizvodima. Najbolje možete da ocenite proizvod kada ga potrošite, strogo stojim iza toga. Pa možemo da počnemo.

Freeman maske za lice, o njima sam pisala ovde pa pogledajte recenzije. 
Papirne maramice, oba pakovanja su odlična, koristim ih na makeup stočiću za sve. Kupila sam i u Lilly drogeriji, možete bilo gde da ih nađete.
Avon Senses hidrantni gel za tuširanje, orhideja i malina, prelepa kombinacija. Jedino što me nervira kod ovih gelova jeste pakovanje, kada stignete na pola to su muke da izađe proizvod. Proizvod je okej, lepo miriše, lepo peni. 500 ml.
Grace Cole England, body scrub. Ovaj piling sam dobila, miriše na lubenicu, sitan je poput peska, stvarno je bio nežan, probala sam mnogo grublje tako da ovaj nikome ne bi iritirao kožu. 238ml. 
Nivea creme care, ovo je moj godišnji favorit, ovim sam toliko oduševljena da ga stalno imam u rezervi. Kada se tuširam, imam osećaj kao da mažem Nivea standardnu plavu kremu na kožu, toliko je lepa i hidrantna. Svima preporučujem. 250ml.
Nivea hairmilk šampon za kosu, kupila sam ga na akciji šampon+regenerator, lepo miriše, lepo peni, ali meni je već drugi dan kosa masna, prljava, nije mi odgovarao. 250ml.
Elseve Loreal Extraordinary clay, ovaj šampon je čisto sranje, slobodno mogu to da kažem. Kakva čista kosa 3 dana, kada je operem uveče, sutra uveče već je prljava. Nikad mi se to nije desilo ni sa jednim drugim šamponom, ovo je nešto najgore što sam probala u životu. Masku nisam htela da probam posle ovog šampona. Ovo jeste šampon za kosu koja se brzo masti, u pravu su, pomoćiće da se još brže masti. Znači užaaas! Bačene pare. 250ml.
Avon advance techniques maska za kosu, lepo miriše, ali nisam primetila neku sad boom razliku, okej je maska za kosu. 150ml.
Freeman maska za lice, napisala sam recenziju ovog proizvoda tako da pogledajte ovdee.
Summer and spice OMG sparkling Jasmin, krema za ruke, imam je dosta dugo, potrošila sam je skoro, ostalo je jako malo, ali zbog promene mirisa bacam je. Parfem se baš oseća, hidratacija level 3 od 10. Ništa specijalno.
Trisa pasta za zube i Colgate Optic, najbolje paste za zube koje sam probala, sada probam još jednu novu, pa se vraćam sigurno na optic. Nije mnogo ljuta, baš kakve volim.
Rainbow Sherbet piling za lice i telo, ovo je od Woow kozmetike, ako ne potrošite prirodne proizvode za mesec dana kasnije kada se stvrdnu možete nekome glavu da razbijete, morala sam ovaj piling da grebem, da ga rastvaram sa vodom, muku sam mučila, konačno sam ga potrošila. Ovo je čist šećer, ništa drugo nisam osetila, ni mekoću kože ama ništa. Samo je lepo izgledao, eto. 
Avon Nutra effects konačno sam potrošila ovu micelarnu vodu, možda nije najgore što sam probala ali za moje oči i lice jeste, dakle, kao čist alkohol da stavljate na lice, oči me peku nenormalno od nje. Ništa tu dobro nisam mogla da pronađem.
Maybelline Affinitone puder, okej je, kupila bih ga ponovo, lepo izgleda na licu, zagladi sve, ne pomera se uz setovanje.
Ziaja kremica za lice, radi se o dnevnoj kremi, prelepo miriše, odlično hidrira, verovatno kada potrošim ove sve kreme možda se i vratim na nju u full size pakovanju. Obožavala sam je. 
Avon argan oil za kosu, ovo koristim već godinama, sada sam promenila i uzela nešto drugo, ove kapi su odlične, dve do tri pumpice su dovoljne, zavisi od vaše kose naravno. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom.
Economic parfemčići i Jet Set, obožavala sam sva trii, sve preporuke za ove parfemčiće, nisu skupi a ostaju duže od originala na odeći. 
Maske koje sam potrošila, kremice za lice, maske za kosu. Sve je bilo okej. Maska I`m real, verovatno ću opet naručiti. Balea maske su bile okej, ova sa lubenicom je top!
Da li ste koristili neki od ovih proizvoda? I kakvi su vaši utisci?
Ljubim vas!

уторак, 17. април 2018.

Mark face and body scrub-Recenzija

Ćao najbolji moji.
Danas pričamo o pilingu za koji ste već svi sigurno čuli, on je zavodljivi Mark sa kojim se družimo pod tušem. Dolazi u pakovanju od 200g, moj je klasičan sa kafom, pogodan je za lice i telo. Reč Marka " Došao sam da ti dokažem da je moguće spojiti letpo i korisno, sve u cilju tvog zadovoljstva. Nakon dugog i napornog dana, tu sam ja! Apsolutno tvoj Mark! Pobrinuću se za tebe i tvoje telo. Čekam te ispod tuša. Dozvoli da te zadovoljim."   U nastavku pročitajte detalje ovog neverovatnog pilinga.
Mark piling dolazi u pakovanju koje je na prvi pogled papirno, a unutra je folija koja štiti piling od vlage tako da možete slobodno da ga držite u kupatilu. Napravljen je od najkvalitetnijih zrna kafe robusa, smeđeg šećera, bademovog ulja, organskog kokosovog ulja, morske soli i vitamina E. Piling je 100% prirodan.
Koristi se tako što na vlažne dlanove kružnim pokretima raznesemo proizvod po telu. Možete da ga koristite na suvu a i na vlažnu kožu, meni vise prija na suvu, tada je piling mnogo jači. Koža posle njega ostaje lepa, glatna na dodir. Koristi se od 2-3 puta nedeljno. Oduševljena sam kakvo iskustvo imam sa ovim pilingom, svima ga preporučujem. Bukvalno jedva čekam da prođu dva dana kako bih se opet družila sa njim. 
Piling možete naručiti www.markscrub.rs
Da li ste probali ovaj piling?

понедељак, 16. април 2018.

Real hair extensions

Women always buy real hair weaves or real hair extensions with hair closures.In Keeping three or four bundles hair is going to be enough for any full mind once they sew within the extensions towards the mind.But on top of the mind, you have to a hair closure to pay for all.Therefore The lace closures are frequently offered with hair bundles.

Real hair bundles and closures are made from 100% virgin hair that's donated by one individual. They aren't pre-processed and never given any dangerous chemicals.You will find Brazilian bundle hair, virgin Indian hair bundles, Malaysian hair weave, Peruvian bundle hair.And you will find body wave hair, deep wave hair, natural wave hair, straight hair and frizzy hair.However for lace closure, lace frontal and stitch in 360 lace closures, there's only body wave lace closure and straight lace closure.Because body wave and straight would be the two top selling products.

Lace closure provides protection for the hair. Natural hair are really taught in lace mesh, so individuals styling chemicals won't damage your natural hair, hair also offers absolutely no way to obtain brittle or thin. Should you reduce your hair short lately and would like it to become lengthy, use lace closure.

Lace closures are fantastic at giving a seamless install. Thin Swiss lace can provide the look of a "natural" searching scalp which will keep others guessing. Additionally, you will not need to bother about blending issues because there's you don't need to blend having a lace closure. We offer lace closures since they're simple to sew lower flat and don't possess the typical type of demarcation that silk closures generally have. When installed properly lace closures be capable of help make your virgin real hair seem to be literally growing out of your scalp.

There are many wonderful benefits to presenting hair closures. Explore only get the opportunity to produce a part inside your hair in which you need it for styling purposes but you can also blend the closure in perfectly together with your natural hair so you obtain the larger, more potent look you would like. These closures can be bought in many color options to get just what you would like to combine together with your hair or select a color that's a great contrast to stick out for that look you would like.


недеља, 15. април 2018.

Favoriti Marta 2018

Ćao najbolji moji.
Nisam zaboravila na favorite, tu su, dosta proizvoda sam isprobala ovog meseca, ali ovo su moji favoriti. Za neke proizvode postoje recenzije na blogu tako da detaljnije pročitajte na njima. 

Prvi favorit je JJ losion koji je za čišćenje lica, probala sam da ga pomešam sa kremom i stvarno sam dobila neverovatan efekat. Pisala sam o njemu ovde 
Biomelem šampon protiv peruti, meni je ovo rešilo problem! Recenzija ovog kvalitetnog šampona je ovde
Bioten noćna krema. Dobila sam je u nekom od GlamBox kutija, sadrži 50ml, na pumpicu je i jedna pumpica je dovoljna za celo lice. Nije gusta a ni retka, baš kako treba, masna i kvalitetna, miris je predivan. Oseti se hidratacija i ujutru, to je meni vrh! Zato je svima preporučujem, brzo se upija, ne ostavlja masan film, ja sam prva koja ne voli to. Preporučujem. 
Catrice All Matt Plus. Do sada sam toliko puta spomenula ovaj puder, nikako da ga potrošim, baš se sporo troši a drži T zonu pod kontrolom. Obožavam ovaj puder, međutim imam još par njih koje želim da probam. Mislim da ću ga uskoro represovati. Preporučujem ga.
Eveline 8u1, lak koji mi uvek vrati nokte u normalu, devojkama koje rade stalno nadogradnje preporučujem ovaj lak, oporaviće im nokte u roku od 10 dana. Moji nokti su sada jači, uvek kada krenu da mi se listaju nokti on mi pomogne da ih spasim. Koristim ga i kao bazu za lak i odličan je i tako. Recenziju ovog laka sam pisala ovde.
Svi na okupu.
Nadam se da su vam se svideli favoriti, da li ste koristili neki od ovih proizvoda? 
Ljubim vas!

уторак, 10. април 2018.

Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation

Ćao najbolji moji.
Danas sam pripremila jedan post za vas, jedna recenzija solidnog pudera, u pitanju je Catrice puder. Stojim iza toga da proizvod možete dobro da recenzirate kada ste ga već potrošili, tada imate 100% formirano mišljenje. Meni je ovaj puder ostao za još par korišćenja uz pomoć trika o kome sam pisala ovdee. Tako da evo je recenzija. Catrice možete pronaći u DM drogerijama. 
Catrice Even Skin Tone tečni puder sa SPF 25 nudi srednje do jako prekrivanje. Dermatološki je ispitano i pokazuje da stalno korišćenje 8 nedelja poboljšava stanje kože i pomaže u izbeljivanju tamnih flekica na licu. Kremasta formula ujednačava ten i pruža svilenkosti i mat završetak na koži. 
Dakle, ambalaža je staklena, pumpica je kvalitetno napravljena dok poklopac mi se polomio, ali šta je sve preživeo odličan je. Količina je 30ml. Za celo lice vam je potrobno do 2 pumpice. Postoje koliko sam ja pronašla samo 4 nijanse  005 Even Ivory, 010 Even Vanilla, 020 Beige Rose i 030 Even Sand. Moja nijansa je 010 Even Vanilla. Tekstura je kremasta i lepa na dodir, lako se razmazuje po koži, može da se nadograđuje. Puder ima lep miris, koji se ne zadržava na koži. 
Rekla bih da je pogodan za sve tipove kože. 
Moja nijansa je okej, jedno vreme sam ga koristila pa prestala i tako u krug kada mi dosadi. I sada sam ga potrošila. U nekom periodu mi je bio baš svetao, dok sada je bio odličan, možda sam ja poludela haha. Jedno vreme sam ga mešala sa Aura tečnim puderom recenzija ovde. I to je bila odlična kombinacija. Kao što možete da vidite na fotografijama puder je baš boja moje kože. Sve u svemu moje mišljenje je da je puder dobar, nema mat završnicu kao Fit Me puderi, lepo se blenda, ne bih rekla da stoji na licu 8h. Lice izgleda lepo, blistavo i sveže. Meni nije isušio kožu, ali ne ističe suve delove. Puder sam dobila, ali bih ga svakako kupila. Sada trenutno ne, jer želim da probam neke druge pudere, ali ovaj puder preporučujem. 
Da li ste probali ovaj puder?