среда, 27. септембар 2017.

Real Techniques Sponge-Prvi utisak!

Ćao najbolji moji.
Danas radimo zajedno prvi utisak Real Techniques blendera za lice. Naručila sam ga sa sajta iHerb.com RT Sponge online. Ovo je bila moja druga kupovina, prvu kupovinu možete pogledati klik ovde kada sam kupila E.L.F kozmetiku pa pogledajte. 
iHerb sajt je odličan i prodaje originalne proizvode, shipping je nekih par dolara, a dostava je veoma brza, za 15 dana stigne paket bez problema, to je relativno brzo. Nema dodatnih troškova, što se tiče carine, pdv. itd. Paket je bio dosta osiguran kako ne bi došlo do loma tokom transporta. 
RT blender dolazi u plastičnom pakovanju, narandžaste je boje i zaobljen je. Viđali ste ga na instagramu sigurno, a i dosta vas mi je napisalo na instagramu kako ste zadovoljne ovim blenderom. Pa danas ga testiramo zajedno. 
Ovo je sunđer pre nego što se nakvasi vodom. 
Sunđer sam oprala 3 puta vodom i sapunom a potom dezinfikovala alkoholom. Ipak preporučujem i vama to da uradite kako ne bi ste možda dobili neku alergijsku reakciju. Sunđer je vrlo mekan i osetljiv. Pazite sa noktima. 
Na pola lica sam nanosila puder i korektor a potom ga blendala RT sunđerom. Pa pogledajte kako je ispalo. Da bi zajedno videli razliku, ali koliko vidim toliko sam pogodila nijansu da mi se ni ne vidi puder na licu što je velikiii plus. Od proizvoda šta sam koristila. Koristila sam dve nijanse FIT me pudera, Catrice korektor, četkica je sa Banggood sajta i na kraju Real Techniques blender. 
Konačan zaključak. Ja sam iznenađena, oduševljena, u odnosu na Aurin blender u koji sam se klela vidim da je RT mnogo meksi. Sunđer je upio baš minimalno proizvoda što mi je bilo čudno, Aurin 3D je znao da upije mnogo mnogo više. Lepo izblenda puder, korektor. Mislim da ću naručiti nekoliko da imam u šteku. Za prvi utisak nije loše, nemam zamerki videćemo na dalje, mada mislim da će me samo oduševljavati. Preporučujeeem! 
Kakva su vaša mišljenja o RT blenderu? 

уторак, 12. септембар 2017.

Hot Spring Sauna Masque 7th Heaven-Recenzija

Ćao najbolji moji.
Kao što ste već sigurno videli na mom instagram story-u najavila sam da će biti recenzije ove divne maske za lice. Radila sam već recenziju za jednu maskicu, i tu sam predstavila 7th Heaven brend tako da to možete pogledati klik ovde. Danas je na red došla ova topla prolećna sauna maska za lice. Uživajtee! 
"Samozagrevajuća sauna maska otvara pore za dubinsko čišćenje. Prepuna hranljivih sastojaka, vulkanske zemlje u prahu sa seckanim đumbirom. Piling bambusa nežno odstranjuje mrtve ćelije." Upotreba: Oprati lice, ostaviti vlažno, naneti masku na lice, opustiti se 10-15min, nakon toga isprati.
Konačan utisak je da je maska fantastična, ima taj efekat zagrevanja dok se nanosi, vrlo je zanimljiva. Boja je isto lepa, miris je prijatan. Posle 20 minuta masku sam skidala sa malo vode i kružnim potezima ujedno sam radila i piling. Osećaj posle maske je čistoća, hidratacija, zdrav izgled kože. Oduševljana sam i definitivno ću nastaviti da ih koristim! Svima preporučujem! 
Maskice možete pronaći na njihovom sajtu i Lilly drogerijama po vrlo pristupačnim cenama.
Možete pogledati njihov sajt www.my7thheaven.com
Pratite ih na facebook-u i Instagramu.
Ljubim vas


понедељак, 11. септембар 2017.

Favoriti (Jul, Avgust) 2017

Ćao najbolji moji. 
Leto je već gotovo a ja vam predstavljam proizvode u kojima sam uživala, nema ih puno ali svi su odlični. Ima i kozmetike i šminke. Prethodni outfit post vas je po komentarima oduševio, trudiću se da ih bude više, a ako ste ga propustili možete ga pogledati ovdeee.
Sad možetemo da počenemo sa proizvodima.

Nivea hydro care šampon-Već neko vreme imam problem da pronađem šampon za kosu, moja kosa je normalna, dakle kosu perem na svakih 3,4 dana, i to je odlično, međutim nekoliko šampona pre Niveinog su bili očajni a to ćete videti u potrošenim proizvodima. Nivea šampon možete pronaći u Lilly drogerijama, prelepo miriše, hidrira teme glave i čini kosu nežnom na dodir. Odgovara mi za sada. 
Balea Mancmelou kupka- Pakovanje je savršeno! Miris je fantastičan! Ne zadržava se miris dugo, kupka lepo peni, odlična je! Haul post možete pogledati ovde.
Balea gel za umivanje- Za sve tipove kože, sa mirisom maline, sadrži sitne bobice, kao piling je, ali je vrlo blag. Obožavam ga, miris je fantastičan, skine mrtve ćelije. Haul post možete pogledati ovde.
Velnea face cream-uzela sam je na akciji i zbog pakovanja, međutim, formula je super, nije ni gusta ni retka baš kakva treba da bude, hidrira kožu i ne ostavlja onaj lepljivi film, posle nje mi je lice mekano i glatko na dodir. Nije mi izazvala bubuljice, iritacije itd. 
Elf  cream eyeliner-Stvarčica za koju sam mislila da će me možda razočarati me je najviše obradovala! Ja ovaj eyeliner  koristim za obrve, nijansa je Coffee tako da mi boja odlično pristaje. Skidam se normalno micelarnom vodom, ništa specijalno, ali je proizvod odličan ne moram da se brinem za obrve (hahaha). Gde sam naručila Elf kozmetiku možete pogledati ovde.
Ingrid liquid lipstick matt-Boja oduševljava! Ne hvale je svi bez razloga, nežna roze boja koja ide uz sve! Naručila sam je sa sajta Kozmetika i parfemi i sve možete pogledati ovde.
Essence Eye&Face paleta-Kupljena je u Dm-u u Beogradu kada sam bila, taj post možete pogledati ovde. Iz ove palete favorit je hajlajte, na slikama ipod možete videti koliko je već potrošen, plašim se šta će biti kada ga potrošim. Hajlajter je brutalan! Na slikama izgleda neverovatno! 



Svi na okupu.
Ljubim vas! 


субота, 9. септембар 2017.

Black Dinosaurs-Outfit post

Ćao najbolji moji.
Znam da nisam bila baš produktivna tokom leta, ali to će se promeniti u narednom periodu. Zbog nekih stvari u mom životu nisam imala dovoljno inspiracije za postove, sada kada sam okej i napunila baterije tu sam! Spremam vam zanimljive postove, videćete i sami. Danas jedna opuštena kombinacija, duks je u centru pažnje marke H&M, crne farke i Nike patike. Može da posluži za školu, fakultet :D U komentarima mi napišite da li vam se dopada. Uživajte.